29 Μαρτίου 2015

Tα ακριβότερα κτίρια του κόσμου (ΦΩΤΟ


Αυτά είναι τα ακριβότερα κτίρια του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Αυτά είναι τα ακριβότερα κτίρια του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Κατά καιρούς ακούμε και διαβάζουμε για πολλά εντυπωσιακά ακριβά κτίρια, τα οποία καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να κοστίζουν μια περιουσία. Ποια είναι όμως τα πιο ακριβά κτίρια που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο;


Το One World Trade Center της Νέας Υόρκης βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα πιο ακριβά κτίρια σε όλον τον κόσμο. Ωστόσο, μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα που βρίσκεται στην τρίτη θέση, κι αυτό γιατί είναι ένα… νοσοκομείο.

Το νοσοκομείο Royal Adelaide Hospital στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας ξεπέρασε σε κόστος μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς ουρανοξύστες στον κόσμο που βρίσκονται στο Ντουμπάι, το Λονδίνο και τη Σιγκαπούρη. 

Την πρώτη δεκάδα με τα πιο ακριβά κτίρια σε όλον τον κόσμο κατακτούν κτίρια από το Λας Βέγκας στις ΗΠΑ, το Λονδίνο, το Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, την Ταϊπέι και τη Γερμανία.

Η λίστα έχει ως εξής:

1. One World Trade Center, Νέα Υόρκη

Ολοκληρώθηκε το 2014 και στοίχισε 3,9 δισ. δολάρια

http://www.newsbeast.gr/files/1/2015/03/19/building1.jpg


2. Παλάτι της Βουλής, Βουκουρέστι

10 Μαρτίου 2015



Αθλητικός σύλλογος του Πειραιά, από τους δημοφιλέστερους της χώρας. Καλλιεργεί 16 αθλήματα, στα περισσότερα από τα οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ολυμπιακός ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου 1925 και προέρχεται από τη συγχώνευση του «Πειραϊκού Ποδοσφαιρικού Ομίλου» και του Ομίλου Φιλάθλων Πειραιά. Η απόφαση ελήφθη από επιφανείς