27 Ιανουαρίου 2016

Κόκκοι πιπεριού κάνουν καλό στην υγεία.

Το πιπέρι χαρίζει νοστιμιά και σπιρτάδα στα φαγητά. Πολλοί πέρα από το αλεσμένο έχουν στο ντουλάπι της κουζίνας τους κόκκους αυτού, τους οποίους και προτιμούν να βάζουν ολόκληρους σε ό,τι μαγειρεύουν.
Αυτά τα μικρά σφαιρίδια, εκτός από γεύση, προσφέρουν ένα σωρό οφέλη στον οργανισμό, καθώς είναι «φορτωμένα» με θρεπτικά συστατικά.
Βοηθούν στην απώλεια βάρους.
Ενισχύουν το αναπνευστικό σύστημα.
Βελτιώνουν την καρδιαγγειακή υγεία.
Φορτωμένα με αντιοξειδωτικά.
Ενισχύει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών.